Program

Åpningstider:

Mandag, onsdag og torsdag  fra kl 09-15

Kom og gå når det passer dere best

Da er vi kommet til siste måneden før vi tar sommerferie. Vi har en fin hage bak huset, som vi bruker når været er bra. De dagene det er turer, vil det ikke være åpent inne i barnehagen. Ellers er det flott at så mange husker å komme enten før eller etter samlingsstunden klokken 11.

 

Man. 4 juni Samlingsstund kl 11. Etter lunsj lager vi sauebilder med ull fra sauene på Stend. Utelek i hagen.

Ons. 6 juni. Fellestur til Fløyen for alle åpne barnehager i Bergen. Ansatte fra Sesam er ikke med på turen. Oppmøte på lekeplassen  på Fløyen kl 10. Deretter går man samlet til Fløysletten for felles sangstund kl 1045. Om grillforbudet i Bergen er opphevet blir det laget til felles grill man kan grille medbragt grillmat. Ellers tar man med matpakke.

Tors. 7 juni. Turdag til Myrdalen. Det går buss fra Nesttun Terminal kl 10:06, linje 71 Totland. Den tar 9 min. Kommer du med bil er det gode parkeringsmuligheter der. Vi møtes på parkeringsplassen der kl 10:15. (vi venter på de som kommer med bussen) Er du usikker på veien, så spør oss gjerne. Det er grusvei som passer fint til trilletur. Vi går innover et stykke, og spiser matpakker ved et grillsted. Vi tar med engangsgriller (om det er lov da), så tar dere med det dere vil grille. Buss tilbake går kl 12:07. Ellers kan man gå, da vil det ta ca 45 min. Neste buss går klokken 13:52

 

Man. 11 juni Gårdsbesøk til Langegården på Fjøsanger. Vi møtes ved Krambua kl 1045. Pris 80kr per person. Vi får hilse på dyrene og kjøre med hest og kjerre.  Kommer dere med buss, så er busstoppet Fjøsangerkrysset.

Ons. 13 juni Samlingsstund kl 11. Maleaktivitet etter lunsj

Tors. 14 juni. Samlingsstund kl 11. Vi serverer vafler, og får en ekstra musikkstund etter lunsj.

Man. 18 juni. Samlingsstund kl 11. Klipp og lim etter lunsj

Ons. 20 juni. Samlingsstund kl 11. Vi lager banan-is til sommerfesten.

Tors. 21 juni. SOMMERFEST! KL 10-13. Vi satser på fint vær, slik at vi kan være ute hele dagen. Vi spiser kl 11, vi serverer «fiskekakeburger», banan-is, frukt og saft. Fiskedam kl 12, med premier til de små. PÅMELDING i barnehagen eller i Facebook gruppen. Pris: 20kr per person, i tillegg til de vanlige 30 kr.

Man. 25 juni. Samlingsstund kl 11. Frilek

Ons. 27 juni. Samlingsstund kl 11. Frilek

Tors. 28 juni. Samlingsstund kl 11. Vi serverer vafler. Dette er siste dag vi er åpen før sommeren.

-Velkommen igjen 16 august-

Interessant? Del siden på sosiale medier:Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook