Program

Åpningstider:

Mandag, onsdag og torsdag  fra kl 09-15

Kom og gå når det passer dere best

VIKTIG BESKJED:

Syke barn og voksne må holdes hjemme. Ved feber skal dere ha 1 feberfri dag hjemme før dere kan komme her. Ved oppkast og/eller diare, skal dere ha vært symptomfri i 48 timer før dere kommer i barnehagen. Vis hensyn!

Samlingsstunden er kl 11, vennligst kom før eller etter den. Vi har ikke alltid anledning til å åpne døren da, og det er forstyrrende for samlingen.

 Uke 9 er det vinterferie og barnehagen er stengt.

Man. 5 mars Trommesirkel kl 1030

Ons. 7 mars Samlingsstund kl 11. Tur på biblioteket etter lunsj.

Tors. 8 mars Samlingsstund kl 11. Vi serverer vafler, og får pianospill etter lunsj. Vi lager også en ny porsjon modellerkitt til å ha i barnehagen.

Man. 12 mars Trommesirkel kl 1030

Ons. 14 mars. Samlingsstund kl 11. Maleaktivitet etter lunsj.

På kvelden kl 20, blir det kurvfest for foreldre i barnehagen. Alle tar med seg noe til fellesbordet, så har vi en koselig stund sammen og blir bedre kjent. Se mer info på facebook, eller på oppslag i barnehagen.

Tors. 15 mars Samlingsstund kl 11. Vi serverer vafler, og får pianospill etter lunsj.

Man. 19 mars Trommesirkel kl 1030. Kl 12.15 drar vi fra barnehagen, for å gå tur rundt Tveitevannet. Vi tar bybanen samlet fra Nesttun sentrum til Sletten senter. Ta gjerne med litt brød om dere vil mate endene der.

Ons. 21 mars Samlingsstund kl 11. Påskeverksted etter lunsj

Tors. 22 mars Samlingsstund kl 11. Påskelunsj (smørelunsj) 10 kr for barn , og 20 kr for voksne. I tillegg til vanlig betaling som er 30 kr. Påskeverksted etter lunsj.

Påskeferie i uke 13. Barnehagen åpner igjen onsdag 4 april.

MERK: Onsdag 11 april kommer fotograf Reimers til barnehagen. Vi skal ta gruppebilde, og det blir mulighet for portrettbilder og søskenbilder. Mer info og påmeldning kommer.

Interessant? Del siden på sosiale medier:Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook