Program

Åpningstider:

Mandag, onsdag og torsdag  fra kl 09-15

Kom og gå når det passer dere best

Denne måneden skal vi besøke Fana Åpen barnehage, for å se sanseteater. Det vil også være mulig å få tatt julekortbilder av fotografen Marta.Se mer info på Facebook eller i barnehagen.Både i trommesirkel og samlingsstund ønsker vi at alle deltar. Om barnet ditt er urolig eller heller vil leke, så er dere velkommen til å ta med noen leker inn på kjøkkenet. Syke barn (og voksne;) holdes hjemme. Er barnet ditt for sykt til å gå i vanlig barnehage, kan det heller ikke komme hit. Dette gjelder også eldre søsken. Siden det er mange babyer her, håper vi alle tar hensyn. I desember blir det ikke trommesirkler, men mange kjekke juleaktiviteter.

Man. 4 nov. TROMMESIRKEL kl 1030

Ons. 6 nov. Samlingsstund kl 11. Maleaktivitet etter lunsj

Tors. 7 nov. Vi drar på besøk til Fana Åpen barnehage, der skal det være en forestilling med Jorids sanseteater kl 10. (de åpner kl 09, så kom gjerne før om dere ønsker). Prisen er 75kr pr barn. ( 2 søsken 100kr) . Vi er velkommen til å bli værende etter forestillingen for å leke og spise lunsj. For de som ønsker å kjøpe lunsj der, koster dette 30 kr for voksne og 15 for barn. Parkering ved Fana Kirke. For de som tar buss, kan dere ta linje 60 eller 61 fra Lagunen terminal. Barnehagen holder til i kjelleren til menighetshuset til Fana Kirke. Forestillingen er beregnet for barn mellom 0-3 år.

Man. 11 nov. TROMMESIRKEL kl 1030

Ons. 13 nov. Samlingsstund kl 11. Det vil bli mulighet for julekortfotografering denne dagen. For mer info, se innlegg i facebook -gruppen: Sesam Åpen barnehage. Det vil også være plakat i barnehagen.

Tors. 14 nov. Samlingsstund kl 11. vi serverer vafler, og får pianospill etter lunsj. Det vil også denne dagen være mulighet for julekortfotografering.

Man. 18 nov. TROMMESIRKEL kl 1030

Ons. 20 nov. Samlingsstund kl 11, klipp og lim etter lunsj

Tors. 21 nov. Planleggingsdag, barnehagen er stengt.

Man. 25 nov. Siste trommesirkel før jul. kl 1030

Ons. 27 nov. Samlingsstund kl 11. Pastasalat til lunsj, 20 kr for voksne og 10 kr for barn, pluss vanlig betaling.

Tors. 28 nov. Samlingsstund kl 11. vi serverer vafler og får pianospill etter lunsj.

Interessant? Del siden på sosiale medier:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook