Program

Åpningstider:

Mandag, onsdag og torsdag  fra kl 09-15

Kom og gå når det passer dere best

Her kommer programmet for desember. Det blir ikke trommesirkel denne måneden siden vi har mange juleaktiviteter på programmet. Men han kommer tilbake i januar. Husk å melde dere på juleavslutningen! Og å bli hjemme om dere er sykeJ Vi starter opp igjen 6 januar.

 

Man. 2 des. Adventsamling kl 11. Juleverksted etter lunsj. NB! Det vil være en liten adventsbutikk i barnehagen i dag, med salg av produkter laget på huset.

 

Ons. 4 des. Samlingsstund kl 11. Juleverksted etter lunsj. NB! Det vil være en liten adventsbutikk i barnehagen i dag, med salg av produkter laget på huset.

Tors. 5 des. Tur til Pepperkakebyen. Gratis inngang. Vi møtes utenfor kinoen, Konsertpaleet kl 1050 og går samlet derfra. Etterpå kan de som vil bli med på julemarkedet på Festplassen. Barnehagen er stengt denne dagen.

 

Man. 9 des. Adventsamling kl 11. Vi lager engler i ull som kirken kan pynte med.

Ons. 11 des. Adventsamling i Birkeland kirke kl 10. Vi går samlet fra barnehagen kl 0950. Det blir ikke samlingsstund denne dagen. Og vi spiser lunsj kl 11.

 

Tors. 12 des. Samlingsstund kl 11. Vi serverer vafler og får pianospill etter lunsj. Juleverksted.

Man. 16 des. Adventsamling kl 11.Etter lunsj baker vi pepperkaker til juleavslutningen. Ta gjerne med egen kjevle.

Ons. 18 des. JULEAVSLUTNING! Åpent fra kl 10 til 13. Program for dagen: kl 1030 går vi rundt juletreet. Kl 11 serverer vi saft, pepperkaker og risengrynsgrøt. Kl 1145 kommer Nissemor med gaver til barna. (Viktig med påmelding så nissemor har nok gaver..) Pris: 20kr pr barn og 30 kr pr voksen, pluss de vanlige 30 kr.

Interessant? Del siden på sosiale medier:Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook