Eldresenter

eldresenter

Åpningstider mandag til fredag: 11:00 – 15:00

Middagsservering fra kl 13.00-14.30

Daglig servering

Se ukesmeny

I vår flotte kantine får du full hjemmelaget middag mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag.
Vafler, kaker, rundstykker, lunsjretter, kaffe og te m.m. får du selvsagt hver dag! Det er også mulighet for å kjøpe mat med seg hjem.

Vårt mål og visjon

Nesttun Eldresenter har en visjon om at mangfold og vidsyn skal prege senteret. Vi tror at alle har ressurser som kan benyttes, og at hverdagen kan skapes sammen, i gjensidig glede og samarbeid.

Vårt mål er at omsorg, fellesskap og trivsel skal kjennetegne senteret. Vi håper du vil trives her, og oppleve at du blir tatt vare på.

Menneskene er forskjellige, uavhengig av alder. Eldre mennesker er like mangfoldige som yngre. Forskjellige behov er fortsatt det normale.

Kanskje kan vi ha trim, dans, hobbykurs, avisredaksjon, matkurs, eget bakeri, trommekurs (flott øvelse for finmotorikk), regelmessige humorvideoer, eget fotballag, teatergrupper, egen steppegruppe (tenk deg Nesttun Riverdance!) ……… bare mangel på fantasi setter grenser her.

I dette tilfellet dreier det seg faktisk ikke bare om penger. Det som skapes handler om livskvalitet; viljen til å bruke og dele våre menneskelige ressurser. De bærer vi med oss overalt.